راه اندازی کارگاه تولید دستکش در فسا

به گزارش پرسینا بلاگ، با راه اندازی کارگاه تولید دستکش در مسجد بیت الله شهرستان فسا، روزانه 6 هزار جفت دستکش تولید می شود.

راه اندازی کارگاه تولید دستکش در فسا

به گزارش از ، با مشارکت گروه جهادی (منادیان) این مسجد و با راه اندازی کارگاه تولید دستکش، این بار به شیوه ای دیگر این خدمات ادامه پیدا کرده به طوری که قرار است روزانه 6 هزار جفت دستکش تولید شود.

این مسجد پیش از این نیز در سه مرحله به تهیه و توزیع بسته های غذایی اقدام کرده و در مرحله سوم که در روزهای اخیر اجرا شده، بیش از 70 بسته غذایی تهیه و میان اقشار محروم و مستمند جامعه تقسیم شده است.

بچه های مسجد بیت الله شهرستان فسا نیز که پیش از این با تهیه بسته های غذایی و توزیع میان محرومان، سهم ویژه ای در کمک رسانی به این قشر از جامعه داشته، این روزها همچنان به فعالیت های جهادی خود ادامه می دهند.

در روزهای کرونایی، با وجود تعطیلی مساجد، این مکان های مقدس به قرارگاه کمک رسانی به مردم به ویژه محرومان تبدیل شده است.

ت

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 16 خرداد 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: persinablog.ir شناسه مطلب: 4092

به "راه اندازی کارگاه تولید دستکش در فسا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "راه اندازی کارگاه تولید دستکش در فسا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید