زیدان: شایعات آزارم می دهد، نمی توانیم اجازه دهیم حتی یک دقیقه اوضاع برخلاف میلمان پیش برود!
به گزارش پرسینا بلاگ، زین الدین زیدان ایمان دارد تیمش به ناکامی های اخیر واکنش خوبی نشان خواهد داد.

به گزارش خبرنگاران، زین الدین زیدان در کنفرانس خبری پیش از بازی تیمش در خانه گالاتاسرای در هفته سوم مرحله گروهی رقابت های لیگ قهرمانان اروپا ابراز امیدواری کرد شاگردان او نسبت به ناکامی های اخیر واکنش مناسبی نشان دهند.
سرمربی تیم فوتبال رئال مادرید در این باره گفت: همه ما از وضعیت تیم آگاه هستیم و باید در این بازی واکنش خوبی نشان دهیم. آغاز بدی در لیگ قهرمانان داشته ایم اما این فرصت را داریم که اوضاع را تغییر دهیم. هر اتفاقی رخ دهد، باز هم بازی های زیادی در پیش خواهد بود. نقدها و صحبت ها در خصوص تغییر سرمربی پایانی نخواهند داشت.
او در ادامه اضافه کرد: 18 سال در رئال مادرید حضور داشته ام و می دانم هر بازی یک فینال است. به عنوان بازیکن هم اتفاق مشابهی برایم اتفاق افتاده بود. می دانم کجا هستم و شغل من چه فشاری به دنبال دارد. شایعات اذیتم می نماید. می خواهیم 3 امتیاز را کسب کنیم. مثبت نگاه می کنم و اطمینان دارم بهترین عملکردمان را ارائه خواهیم کرد. مایلم تا ابد اینجا باشم. ما رئال مادرید هستیم و نمی توانیم اجازه دهیم حتی برای یک دقیقه اوضاع بر خلاف میلمان پیش برود. آماده هستیم و بازی بزرگی خواهیم داشت.
منبع: خبرگزاری تسنیمپریها: پریها | اخبار، سرگرمی، ورزش، فال، پزشکی، سینما