غذاهای محلی کیش، از سمک مشوی تا هریسه
به گزارش پرسینا بلاگ، جزیره کیش یکی از بهترین جاذبه های گردشگری ایران است که ترکیبی از سنت و مدرنیته را به نمایش گذاشته است. مردم بومی این جزیره غذاهای محلی بسیار خوشمزه ای دارند که نشان از قدمت و فرهنگ دیرینه مردمان این سرزمین دارد. با خبرنگاران همراه شوید تا غذاهای محلی کیش را به شما معرفی کنیم.
غذاهای محلی هر شهر نشان از فرهنگ، آداب و رسوم و حتی شرایط جوی آن منطقه و مردم آن دارند. بسیاری فکر می نمایند که کیش جزیره ای مدرن است و هویت تاریخی یا مردم محلی ندارد؛ اما قدمت زندگی در کیش هم به سال ها قبل بازمی گردد و مردم محلی آن غذاهای مخصوص خود را دارند.
امتحان کردن غذاهای محلی هر شهری یکی از تفریحات لذت بخشی است که در کنار بازدید از جاذبه های گردشگری کیش نباید آن را از دست بدهید.
برای آشنایی با غذاهای سنتی مردم محلی این جزیره در ادامه خبرنگاران را همراهی کنید:
سمک مشوی
همیشه ماهی نقش بسزایی در تامین غذای افرادی دارد که در نزدیکی دریا زندگی می نمایند. سمک مشوی هم ماهی سرخ شده مخصوص جزیره کیش است که مردم محلی آن را طبخ می نمایند.
مرگوگ یا مرقوق
این غذا نوعی خورش مخصوص است که اهالی این جزیره طبخ می نمایند.
برنج شکری یا محمر
این غذا نوعی برنج شیرین است که با ماهی سرو می گردد.
مضروبه
مضروبه از دیگر غذاهای کیش است که از ماهی تهیه می گردد. این غذا ترکیبی از ماهی، نوعی سبزی و سیر است که طعم خوشمزه ای را شکل می دهد.
هریسه
هریسه نوعی حلیم مخصوص است که مردم جزیره درست می نمایند.
برنج مجبوس
این برنج نوعی پلو با ادویه خاص عربی است که با گوشت، مرغ یا ماهی طبخ می گردد و اهالی جزیره بیشتر در مراسمات عروسی با این غذا از میهمانان خود پذیرایی می نمایند.
اگر شما خبرنگاران یی های عزیز اطلاع بیشتری از غذاهای محلی کیش، مواد به کار رفته یا عکسی آن ها دارید، لطفا با وب سایت خود، خبرنگاران در میان بگذارید.
منبع: کجارو / jazirekish.com