اولین رستوران رسمی توتورو در بانکوک
به گزارش پرسینا بلاگ، هواداران استودیو جیبلی، سازنده کارتون محبوب همسایه من توتورو، هم اکنون می توانند در یک رستوران در بانکوک با شخصیت های مورد علاقه خود از نزدیک روبه رو شوند.
اگر فضای آرام، طبیعی و گرم استودیوی جیبلی (Studio Ghibli)، بخش بزرگی از علاقه شما است، پس باید کمی دورتر از فضای اصلی استودیو در ژاپن، در پی آن باشید. رستوران گاردن هاوس می (Mays Garden House)، توتورو و کتباس (Catbus) را به بانکوک، مرکز تایلند آورده است.
این خبر به وسیله بندتا گدو در تیم لونلی پلنت نوشته شده است.
استودیو جیبلی یک استودیوی انیمیشن مستقر در منطقه تاما در توکیو، مرکز ژاپن است که بعد از موفقیت انیمیشن ناوسیکا از دره باد در 1984، در ژوئن 1985 به وسیله توکوما شوتن تاسیس شده است. معروفیت استودیو بیشتر به علت فراوری انیمه های سینمایی است. این استودیو بعلاوه فیلم های کوتاه مختلف، تبلیغات تلویزیونی و یک فیلم بلند تلویزیونی فراوری نموده است. لوگوی این شرکت شخصیت توتورو (روح بزرگ جنگل) از فیلم همسایه من توتورو ساخته هایائو میازاکی است.
این رستوران در مرکز منطقه سوکومویت (سوخومویت) که درست مانند دو شخصیت اصلی انیمیشن همسایه من توتورو (انیمه کلاسیک ساخته استودیو جیبلی در سال 1988) نامگذاری شده است، یکی از اختصاصی ترین و بین المللی ترین ها در نوع خود در مرکز به شمار می آید. این رستوران بعلاوه اولین رستوران رسمی مجوزدار استودیو جیبلی در دنیا است؛ حتی ژاپن نیز تنها یک کافه در خود موزه جیبلی دارد.
این رستوران به محوطه های مختلفی مانند زمین بازی بچه ها، گلخانه شیشه ای ارکیده، استخر آب قایقرانی، یک کتابخانه و دو سالن برای مهمانانی که برای عکس گرفتن در آن می چرخند، تقسیم شده است. بادآورهای جیبلی در همه جای رستوران پخش شده اند؛ از پنجره های شیشه ای رنگ آمیزی شده با صحنه هایی از فیلم تا توتوروی بزرگ پشمالو در گوشه های رستوران.
منوی رستوران گاردن هاوس می شامل غذاهای سنتی تایلندی می گردد و سنت های جیبلی نیز به سبک خاصی در اینجا جشن گرفته می شوند. توتورو و کتباس، شخصیت های اصلی چندین دسر هستند که تمامی آن ها به صورت جالبی سرو می شوند تا بتوانید عکس های آن ها را در صفحات اجتماعی خودتان به اشتراک بگذارید.
ماکورو کوروسکه (makkuro kurosuke) یا سوسوواتاری (Susuwatari)، شبح های کوچک سیاه رنگ که در بسیاری از فیلم های استودیو جیبلی نقش دارند و حتی یک ورژن ژاپنی لوبیای قرمز دارند، در این رستوران در حمامی از چای ماچا (چای سبز پودری) سرو می شوند.
این رستوران حتی دارای طلسم های خوش یمن منحصر به خود نیز هست که می توانید آن ها را همه جا از میزها تا قفسه ها، درست مانند توتورو مشاهده کنید. کلکو (Colko) و پیکو که به وسیله همکاری مشترک موسس استودیو جیبلی و توشیو سوزوکی، تهیه نماینده، طراحی شده اند نیز، در یکی از بشقاب های محبوب رستوران به نام چیکن وینگز هنرنمایی می نمایند.
رستوران گاردن هاوس می همواره به مشتریان خود پیشنهاد می نماید که قبل از رفتن به آنجا، رزرو خود را انجام دهند؛ به خصوص در آخر هفته ها. برای رزرو در این رستوران می توانید از صفحه فیس بوک اقدام کنید.
منبع: کجارو / lonelyplanet