دیدارهای مردمی مدیران شهری در مساجد

به گزارش پرسینا بلاگ، زینب زینال زاده ـ خبرنگار: مدیران شهری منطقه 6 برای اعتمادسازی و از بین بردن شکاف میان مردم و مسئولان، نشست های خود را در مسجدها که پایگاه مردمی محسوب می شوند، برگزار می نمایند.

دیدارهای مردمی مدیران شهری در مساجد

حمید جوکار شهردار ناحیه 2 درباره ویژگی های چنین نشست هایی می گوید: ملاقات با مردم در مسجدها، صمیمیت ها را افزایش می دهد و شهروندان می توانند با اطمینان خاطر مسائلشان را بازگو نمایند. همچنین این نشست، فرصت ارزیابی نقاط ضعف و قوت عملکرد مدیران را فراهم می نماید و می توان با مشارکت شهروندان مسائل را رفع و محله ها را آبادتر کرد.

به گفته او مسجدها از دیرباز پایگاه مردمی بوده و شهروندان همیشه برای رفع کردن مسائل خود، آنجا دور هم جمع می شدند. جوکار می گوید: برگزاری نشست های مردمی در مسجدها، احیای یک سنت دیرین است که مدیران شهری می توانند از تجارب ریش سفیدان و معتمدان محله ها بهره مند شوند و این اقدام با هدف خدمت رسانی مضاعف اجرا می گردد.

سفر به دور زمین: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور ارزان، تور لحظه آخری، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه

مجله سرگرمی: پرسینا بلاگ، سیستم مدیریت محتوا پرسینا

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 23 مرداد 1400 بروزرسانی: 23 مرداد 1400 گردآورنده: persinablog.ir شناسه مطلب: 2352

به "دیدارهای مردمی مدیران شهری در مساجد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دیدارهای مردمی مدیران شهری در مساجد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید