ساخت کوچکترین تراشه قابل تزریق دنیا
به گزارش پرسینا بلاگ، محققان دانشگاه میشیگان پیروز به توسعه تراشه های کوچک، بی سیم و قابل تزریقی شده اند که این تراشه ها با استفاده از امواج فراصوت قابلیت نظارت بر فرایندهای بدن را دارند.
به گزارش خبرنگار گروه علم و پیشرفت خبرنگاران به نقل از نیواطلس، محققان دانشکده مهندسی و علوم کاربردی دانشگاه کلمبیا در تازه ترین پژوهش های خود پیروز به توسعه تراشه های کوچک، بی سیم و قابل تزریقی شده اند که این تراشه ها با استفاده از امواج فراصوت قابلیت نظارت بر فرایندهای بدن را دارند.
کوچک سازی مداوم الکترونیک در خصوص مواردی که ممکن است در بدن خود برای نظارت و بهبود سلامت خود قرار دهیم، امکانات مهیجی را ایجاد می نماید. مهندسان دانشگاه کلمبیا با ارائه کوچکترین سیستم تک تراشه ای که تا به امروز ایجاد شده است، نسخه کوچکی از این فناوری را نشان داده اند که می تواند با سوزن زیر پوست برای اندازه گیری درجه حرارت داخل بدن و احتمالاً خیلی موارد بیشتر کاشته گردد.
از ایمپلنت هایی به اندازه کفشدوزک که میزان اکسیژن را در بافت های عمیق بدن ردیابی می نمایند تا حسگرهای کوچک که سیگنال های عصبی را در زمان واقعی کنترل می نمایند، دانشمندان در خصوص عملکرد دستگاه های الکترونیکی کوچک اقدامات بزرگی را انجام می دهند. ایمپلنت توسعه یافته توسط مهندسان کلمبیا به عنوان کوچکترین سیستم تک تراشه ای دنیا، یک مدار الکترونیکی کاملاً کاربردی با حجم کلی کمتر از 0.1 میلی متر مکعب است.
تراشه کوچک فقط در زیر میکروسکوپ قابل مشاهده است؛ به منظور دستیابی به این هدف محققان از امواج فراصوت برای برق رسانی و ارتباط بی سیم با دستگاه استفاده کردند.
نتایج مطالعه اخیر دانشکده مهندسی و علوم کاربردی دانشگاه کلمبیا در مجله Science Advances منتشر شده است.
منبع: خبرگزاری فارسآژانس مسافرتی: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور لحظه آخری، تور ارزان، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه