طرز تهیه خورشت لوبیا سبز به 5 روش

به گزارش پرسینا بلاگ، اگر از خوردن خورشت های تکراری خسته شده اید و دل تان یک تنوع غذایی خوب می خواهد، بهتر است این بار خورشت لوبیا سبز را امتحان کنید. این خورشت خیلی سریع آماده می گردد و بسیار خوشمزه است. برای درست کردنش هم فقط به چند قلم مواد احتیاج دارید. اگر دل تان می خواهد این خورشت کاملا مقوی باشد و به خوشمزه ترین شکل ممکن درست گردد، بهتر است از لوبیا های تازه بهره ببرید چون انجماد لوبیا ممکن است ویتامین های موجود در آن را از بین ببرد و رنگ و طعمش را تغییر دهد. همراه این مطلب از خبرنگاران مگ باشید تا طرز تهیه خورشت لوبیاسبز را به 5 روش یاد بگیرید و با چند فوت وفن مهم برای جا افتادن این خورشت آشنا شوید.

طرز تهیه خورشت لوبیا سبز به 5 روش

طرز تهیه لوبیا پلو مجلسی را از اینجا بخوانید.

طرز تهیه خورشت لوبیا سبز

خورشت لوبیا سبز را می توانید هم با گوشت و هم با مرغ درست کنید. این غذا ترکیبی ست از گوشت یا مرغ، لوبیا سبز و ادویه های مختلف که معمولا با برنج سرو می شود. در ادامه می خواهیم طرز تهیه آن را به همه این روش ها شرح دهیم و به شما بگوییم که این خورشت چگونه خوشمزه تر می شود.

طرز تهیه خورش لوبیا سبز با گوشت

اگر می خواهید خورشت لوبیا سبز را به خوشمزه ترین شکل ممکن درست کنید، بهتر است آن را با گوشت تکه ای بپزید. این خورشت آنقدر خوشمزه می شود که اگر یکبار امتحانش کنید، آن را در فهرست غذاهای هفتگی تان قرار می دهید. برای درست کردنش به مواد زیر احتیاج دارید:

مواد لازممیزان
گوشت خورشتی300 تا 400 گرم
لوبیا سبز300 گرم
پیاز1 عدد بزرگ
گوجه فرنگی3 عدد میانه
رب گوجه فرنگی2 قاشق غذاخوری
زردچوبه1 قاشق چایخوری
نمک و فلفلبه میزان لازم
آبلیمو یا آبغورهبه میزان لازم
روغنبه میزان لازم

طرز تهیه خورش لوبیا سبز خوشمزه: برای تهیه این خورشت مراحل زیر را قدم به قدم پیش بروید:

مرحله اول: لوبیا سبزها را بشویید و به میزان های 2 تا 3 سانتی متری خرد کنید. پیاز را به صورت نگینی برش بزنید، پوست گوجه فرنگی ها را بگیرید و آن ها را به صورت ریز خرد کنید. در قابلمه ای مناسب، کمی روغن بریزید و پیاز خردشده را در آن تفت دهید تا طلایی شود.

مرحله دوم: گوشت خورشتی را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و کمی سرخ شود. زردچوبه و فلفل را به گوشت اضافه کنید و اجازه دهید تا همه مواد با هم کمی تفت بخورند.

مرحله سوم: لوبیا سبزهای خرد شده را به گوشت اضافه و کمی سرخ کنید تا لوبیاها نیم پز شوند. حالا گوجه فرنگی های خردشده و رب گوجه فرنگی را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند. سپس حدود 2 تا 3 لیوان آب به قابلمه اضافه کنید و درب آن را بگذارید تا خورشت خوب پخته شود.

مرحله چهارم: حرارت را کم کنید و درب قابلمه را بگذارید تا خورشت به آرامی بپزد و جا بیفتد. این مرحله ممکن است حدود 1.5 تا 2 ساعت طول بکشد. در نیمه های پخت، نمک و آبلیمو یا آبغوره را هم به خورشت اضافه کنید.

مرحله پنجم: بعد از اینکه خورشت به غلظت مورد نظر رسید و لوبیا سبز و گوشت خوب پخته شدند، خورشت تان آماده است. طرز تهیه خورشت لوبیا سبز خوشمزه به همین سادگی ست؛ آن را در یک ظرف مناسب همراه با برنج ایرانی سرو کنید و از عطر و طعم بی نظیرش لذت ببرید.

طرز تهیه خورش بادمجان جاافتاده و مجلسی با گوشت

طرز تهیه خورش لوبیا سبز با مرغ و هویج

ترکیب مرغ و هویج با لوبیا سبز یک طعم لطیف و خوشمزه می سازد و اگر در کنار برنج ایرانی سرو شود، خیلی می چسبد. برای تهیه این خورشت به مواد زیر احتیاج دارید:

مواد لازممیزان
سینه یا ران مرغ400 گرم
لوبیا سبز300 گرم
هویج2 عدد بزرگ
پیاز1 عدد بزرگ
گوجه فرنگی3 عدد میانه
رب گوجه فرنگی2 قاشق غذاخوری
زردچوبه1 قاشق چایخوری
نمک و فلفلبه میزان لازم
آبلیمو یا آبغورهبه میزان لازم
روغنبه میزان لازم

طرز تهیه خورش لوبیا سبز با مرغ: طبق مراحل زیر پیش بروید تا در آخر یک خورشت خوشمزه آماده کنید:

مرحله اول: لوبیا سبزها را بشویید و آن را به میزان 2 تا 3 سانتی متر برش بزنید. پوست هویج ها را بگیرید و به صورت حلقه های نازک خرد کنید. پیاز را به صورت نگینی برش بزنید، پوست گوجه ها را بگیرید و به صورت ریز خرد کنید. مرغ را هم به قطعات کوچک تر تقسیم نمایید.

مرحله دوم: در یک قابلمه مناسب کمی روغن بریزید و پیازها را در آن تفت دهید تا کمی طلایی شود. حالا تکه های مرغ را اضافه کنید و همه طرف آن ها را تفت دهید تا کمی تغییر رنگ دهند. زردچوبه و فلفل را بریزید و همه مواد را خوب مخلوط کنید.

مرحله سوم: در این مرحله هویج ها را بریزید و آن ها را هم کمی تفت دهید. سپس لوبیا سبز را اضافه کنید و اجازه دهید تا کنار بقیه مواد کمی سرخ شود. در آخر گوجه فرنگی های خردشده و رب گوجه فرنگی را بریزید و خوب هم بزنید تا طعم خامی رب گرفته شود.

مرحله چهارم: 2 تا 3 لیوان آب بریزید و درب قابلمه را بگذارید. حرارت را ملایم کنید و اجازه دهید تا خورشت به آرامی بپزد و جا بیفتد. پخت این خورشت ممکن است بین 1/5 تا 2 ساعت زمان ببرد.

مرحله پنجم: در آخر نمک، آبلیمو یا آبغوره را بریزید و اجازه دهید تا خورشت کاملا غلیظ شود. سپس آن را در کنار برنج و در یک ظرف مناسب سرو کنید.

طرز تهیه خورش قیمه جا افتاده، مجلسی و همه چیز تمام

طرز تهیه خورش لوبیا سبز و هویج

می توانید در پخت این خورشت از گوشت و مرغ استفاده نکنید و یک خورشت کاملا گیاهی بپزید. در این صورت به مواد زیر احتیاج دارید:

مواد لازممیزان
لوبیا سبز300 گرم
هویج2 عدد بزرگ
پیاز1 عدد بزرگ
گوجه فرنگی3 عدد میانه
رب گوجه فرنگی2 قاشق غذاخوری
زردچوبه1 قاشق چایخوری
نمک و فلفلبه میزان لازم
آبلیمو یا آبغورهبه میزان لازم
روغنبه میزان لازم
سیب زمینی2 عدد میانه
دارچیننوک قاشق چایخوری

طرز تهیه خورش لوبیا سبز با هویج: برای پختن یک خورشت راحت و بی دردسر بر طبق مراحل زیر پیش بروید:

مرحله اول: لوبیاها را بشویید و آن ها را به سایز دلخواه خرد کنید. پوست هویج را بگیرید و آن را به شکل حلقه ای برش بزنید. پیاز را به شکل ریز خرد کنید و پوست گوجه فرنگی و سیب زمینی را بگیرید. سپس گوجه ها را ریز کنید و سیب زمینی ها را به شکل دلخواه برش بزنید.

مرحله دوم: در یک قابلمه مناسب کمی روغن بریزید و پیازها را در آن تفت دهید. زردچوبه را بریزید و اجازه دهید تا عطر آن آزاد شود. هویج های خردشده را بریزید و کمی تفت دهید. حالا لوبیا سبز را اضافه و در کنار بقیه مواد سرخ کنید.

مرحله سوم: گوجه فرنگی های خردشده و رب گوجه فرنگی را بریزید و خوب هم بزنید تا طعم خامی آن ها گرفته شود. سپس سیب زمینی را بریزید و اجازه دهید تا در کنار سایر مواد کمی تفت بخورد. در آخر 2 تا 3 لیوان آب به قابلمه اضافه کنید و درب آن را بگذارید تا برای حدود 1 ساعت روی حرارت ملایم بماند و کاملا جا بیفتد.

مرحله چهارم: قبل از برداشتن خورشت، نمک، فلفل و آبلیمو یا آبغوره را بزنید و دارچین را به خورشت اضافه کنید.

مرحله پنجم: پس از آنکه خورشت غلیظ شد و همه مواد پختند، آن را در یک ظرف مناسب سرو و همراه برنج ایرانی میل کنید.

طرز تهیه خورش لوبیا سبز بدون گوشت به همین سادگی ست. شما می توانید خیلی سریع این خورشت مقوی را برای اعضای خانواده تان آماده کنید و از عطر و طعمش لذت ببرید.

طرز تهیه خورشت کنگر؛ غذای خوش طعم بهاری

طرز تهیه خورش لوبیا سبز با لپه

اگر از طعم خورشت های تکراری خسته شده اید، خورشت لوبیا سبز با لپه را امتحان کنید. برای تهیه آن به مواد زیر احتیاج دارید:

مواد لازممیزان
گوشت خورشتی300 گرم
لوبیا سبز300 گرم
لپهنصف پیمانه
پیاز1 عدد بزرگ
گوجه فرنگی3 عدد میانه
رب گوجه فرنگی2 قاشق غذاخوری
زردچوبه1 قاشق چایخوری
نمک و فلفلبه میزان کافی
آبلیمو و آبغورهبه میزان لازم

طرز تهیه خورش لوبیا سبز مجلسی:

مرحله اول: لپه را از قبل به مدت 1 تا 2 ساعت در آب سرد خیس و سپس آبکش کنید. لوبیا، پیاز، گوجه فرنگی و گوشت را مانند مراحل قبل آماده نمایید. در یک تابه میزانی روغن بریزید و پیازها را در آن تفت دهید. پس از آنکه کمی طلایی شد، گوشت را اضافه کنید و اجازه دهید تا کمی سرخ شود. سپس زردچوبه و فلفل را بریزید و خوب هم بزنید.

مرحله دوم: لپه ها را بریزید و اجازه دهید تا به مدت 5 دقیقه با گوشت تفت بخورد. لوبیا سبز را بریزید و همه مواد را کمی دیگر سرخ کنید. در آخر 2 تا 3 لیوان بریزید، درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید تا به مدت حداقل 2 ساعت روی حرارت بماند و گوشت کاملا بپزد.

مرحه سوم: نمک، فلفل، آبلیمو یا آبغوره را بریزید و اجازه دهید تا خورشت کاملا جا بیفتد. در آخر خورشت را در یک ظرف مناسب و همراه با برنج ایرانی سرو کنید.

طرز تهیه خورش کدو سبز (کدو مسما) بدون گوشت

طرز تهیه خورشت لوبیا سبز با گوشت چرخ نموده

اگر هوس خورشت نموده اید و دل تان می خواهد غذایتان خیلی زود آماده شود، این خورشت را امتحان کنید. طرز تهیه خورش لوبیا سبز با گوشت چرخ نموده هم هیچ فرقی با خورشت هایی که تا اینجا شرح داده ایم، ندارد، فقط کافی ست به همان میزانی که در جدول های بالا گفتیم، گوشت چرخ نموده در خورشت بریزید. این غذا در عرض یک ساعت آماده می شود و خیلی زود جا می افتد. پس اگر وقت ندارید و می خواهید خیلی زود یک خورشت مقوی آماده کنید، این غذا برترین گزینه است.

طرز تهیه خورش لوبیا سبز در زودپز

اگر می خواهید خورشت لوبیا سبز را در زودپز آماده کنید تا سریع تر آماده شود، کافی ست برطبق مراحل بالا ابتدا همه مواد را با هم تفت دهید و پس از آن به زودپز منتقل کنید. حالا به میزان کافی در زودپز آب بریزید و درب آن را ببندید و بسته به نوع زودپزتان، اجازه دهید تا به مدت 45 دقیقه تا 1 ساعت بماند و گوشت و لوبیا کاملا بپزد. سپس زیر آن را خاموش کنید و پس از آنکه از حرارت افتاد، درب زودپز را بردارید. نمک، آبلیمو یا آبغوره اضافه کنید و میزان آب خورشت را تنظیم نمایید. حالا مجددا زیر خورشت را روشن کنید تا جا بیفتد و غلیظ شود.

حرف آخر

شما با خواندن این مطلب طرز تهیه خورشت لوبیا سبز را به چند روش ساده و سریع یاد گرفتید. این خورشت خوشمزه و مقوی را می توانید برای اعضای خانواده یا مهمان هایتان درست کنید و از سادگی و خوشمزگی آن لذت ببرید. فقط در هنگام تفت دادن لوبیا سبز دقت کنید که لوبیا نباید زیاد سرخ شود چون ممکن است خشک و سفت شود و تازگی خود را از دست بدهد. برای بهتر شدن عطر و طعم خورشت تان می توانید در خاتمه پخت چند قاشق سوپ خوری زعفران دم نموده اضافه کنید تا در نهایت یک خورشت خوش رنگ و لعاب داشته باشید.

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 6 شهریور 1403 بروزرسانی: 6 شهریور 1403 گردآورنده: persinablog.ir شناسه مطلب: 8323

به "طرز تهیه خورشت لوبیا سبز به 5 روش" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خورشت لوبیا سبز به 5 روش"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید