طرز تهیه مربا آلبالوی خوشمزه

به گزارش پرسینا بلاگ، مربا آلبالو، مربای تابستانی خوش رنگ و لعاب برای صبحانه کامل با طرز تهیه بسیار آسان است که با دستور پخت ویژه می توان طعم آن را صد چندان نمود.

طرز تهیه مربا آلبالوی خوشمزه

آلبالو (فارسی شرقی:آلوبالو) نام درخت و میوه ای است بومی جنوب غرب آسیا و اروپا با (نام علمی: Prunus cerasus). میوه آن ترش مزه و سرخ رنگ است. بلندی درخت آن 3 تا 10 متر است. صد گرم آلبالو 16 گرم مواد قندی، 0/85 گرم پروتئین و 8/6 کالری دارد. بعلاوه صد گرم آن حدود 50 میلی گرم کلسیم، 20 میلی گرم فسفر، 1 میلی گرم آهن، 400 واحد بین المللی ویتامین آ، 0/14 میلی گرم تیامین، 0/12 میلی گرم ریبوفلاوین، 5 میلی گرم ویتامین C و نیز مقداری سدیم، منیزیم، پتاسیم، مس، روی و املاح دیگر دارد[نیازمند منبع].

برای آلبالو خواص زیادی ذکر کرده اند که از جمله می توان به ارزش آن در درمان التهاب کلیه، سلامتی قلب، ناراحتیهای کبد، معده و روده و نیز بیماری های تبدار اشاره کرد. دم کرده آلبالو خاصیت ادرار آور داشته و از قدیم به ارزش آن توجه داشته اند.

از آلبالو می توان برای تهیه آلبالو پلو، اشکنه آلبالو، شربت آلبالو و استفاده نمود. در ادامه می خواهیم به دستور تهیه مربای آلبالو بسیار ویژه بپردازیم... .

مربای آلبالو

مواد لازم برای تهیه مربای آلبالو

آلبالو 4 پیمانه
شکر 4 پیمانه
آب1 و 1/4 پیمانه

برای کمتر و یا بیشتر کردن مربا، مقدار آلبالو و شکر به یک مقدار می بایست زیاد و یا کم شود.

دستور پخت مربای آلبالو

  1. آلبالو را به خوبی بشویید.
  2. هسته و چوب آن را جدا کنید.
  3. آلبالوها را در ظرفی که می خواهید آن را بر روی شعله قرار دهید بریزید.
  4. شکر را به آن اضافه کنید و از شب قبل به آن استراحت دهید در این حالت آلبالو آب می اندازد و شکر نیز در آب میوه حل می شود.
  5. سپس ظرف را بر روی شعله بگذارید.
  6. آب را نیز به آن اضافه کنید (برای داشتن شربت آلبالو).
  7. حرارت را ملایم کنید و هر چند وقتی آن را بهم بزنید (با قاشق چوبی).
  8. زمانی که حجم مواد به 2/3 حجم اولیه خود رسید آن را از روی شعله بردارید.
  9. اجازه دهید سرد شود سپس با قاشق تمیز و خشک آن را در ظرف مخصوص بریزید و نگهداری کنید.

نکات

  • ریختن مربا و شکر در ظرف و نگهداری آن در یخچال از شب گذشته برای این است که شکر باعث آب انداختن میوه می شود و خود شکر نیز در آب میوه حل می شود در این حالت مربا شما خوش رنگ خواهد ماند و سیاه نمی شود.
  • اگه میزان مربا کمتر یا بیشتری خواستید تهیه کنید میزان شکر و آلبالو به یک اندازه است و میزان آب به ازای 3 پیمانه آلبالو و 3 پیمانه شکر، 1 پیمانه آب می باشد.
  • میزان آبی که اضافه می شود برای داشتن شربت بعد از تهیه مربا خواهد بود.
  • مدت زمان روی شعله حدود 40 دقیقه خواهد بود.
  • غلظت مربا زمانی که گرم است مشخص نیست باید سرد شود تا غلظت خود را نشان دهد.

مربا آلبالو در تابستان

مربای آلبالو با کره و مخلفات صبحانه بسیار عالی برای شما در فصل تابستان خواهد بود.

نوش جانتان

گروه آشپزی خبرنگاران

گروه ساختمانی آبان: گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت

منبع: setare.com
انتشار: 23 مرداد 1400 بروزرسانی: 23 مرداد 1400 گردآورنده: persinablog.ir شناسه مطلب: 5848

به "طرز تهیه مربا آلبالوی خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مربا آلبالوی خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید