طرز تهیه کیک تمشک یخچالی چیست؟

به گزارش پرسینا بلاگ، با طرز تهیه کیک تمشک یخچالی چقدر آشنا هستید؟ آیا تا به حال این کیک را در منزل تهیه نموده اید؟ کیک تمشک یخچالی در واقع نوعی کیک بدون پخت است. این نوع کیک غنی و با طراوت می تواند شامل انواع بیسکویت مثل ساقه طلایی یا پتی بور، کلوچه، میوه و آجیل باشد. طرز تهیه کیک تمشک یخچالی در عین اینکه بسیار ساده است، به خوشمزگی و وسوسه انگیز بودن معروفیت دارد. این کیک مخملی با یک لایه بیسکویت پودر شده و یک لایه خامه و تمشک درست می شود. برای تزیین رویه آن نیز از تمشک و انواع توت ها استفاده می شود.

طرز تهیه کیک تمشک یخچالی چیست؟

این کیک یخچالی از آنجایی که با تمشک تازه تهیه و سرد سرو می گردد، می تواند یک دسر عالی برای روزهای گرم تابستان به شمار بیاید. ما در این مطلب از مطالب خبرنگاران می خواهیم به طرز تهیه کیک تمشک یخچالی خانگی بپردازیم که آماده سازی آن ارزش هر تلاشی را دارد.

طرز تهیه کیک تمشک یخچالی

مطمئن باشید احساس لذت زیادی را تجربه خواهید کرد وقتی که با این مواد ساده، یک کیک لایه لایه به این زیبایی را درست کنید. همواره این نوع کیک های یخچالی در این زمان از سال که هوا به طور غیر قابل تحملی گرم است، محبوب هستند.

برای تهیه این کیک فوق العاده خوشمزه فقط 8 ماده ضروری است. ضمن اینکه شما فقط به 3 الی 4 ساعت زمان برای آماده سازی احتیاج دارید. طرز تهیه کیک تمشک یخچالی را در ادامه به صورت گام به گام دنبال کنید تا پس از درست کردن آن، از چشیدن طعم این کیک باورنکردنی لذت ببرید.

صادقانه بگوییم که دستور تهیه کیک تمشک یخچالی، کیک خوشمزه ای را به یک دسر واقعاً فراموش نشدنی برای تعطیلات و مجالس کوچک تبدیل می نماید.

مواد لازم

  • تمشک: 400 گرم
  • پودر بیسکویت: 200 گرم
  • کره بدون نمک ذوب شده: 100 گرم
  • پنیر خامه ای پر چرب: 200 گرم
  • خامه صبحانه: 200 گرم
  • پودر قند یا شکر: 2 الی 4 قاشق غذاخوری
  • پودر ژلاتین: 4 قاشق غذاخوری
  • آب سرد: نصف استکان

دستور تهیه کیک تمشک یخچالی

طرز تهیه کیک تمشک یخچالی در ادامه ارائه شده است. با اجرای تمام مراحل می توانید کیک خوشمزه تهیه کنید.

بخش اول

  1. یک قالب کیک گرد بردارید و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید. کره را در یک قابلمه ذوب نموده و با بیسکویت های پودر شده مخلوط کنید.
  2. بیسکویت ها را خوب هم بزنید تا به خوبی به کره آغشته و از طریق آن پوشش داده شوند. مخلوط بیسکویت را در کف قالب بریزید.
  3. کاملاً پخش و آن را به گونه ای پرس کنید که سطح صافی به دست آید. حال قالب را به مدت 30 دقیقه تا 1 ساعت داخل یخچال بگذارید تا خنک گردد.

بخش دوم

  1. در همین حین، در ظرفی دیگر پنیر خامه ای، خامه صبحانه و پودر قند یا شکر را با هم مخلوط کنید. می توانید هم از همزن برقی و هم دستی بهره ببرید.
  2. تمشک ها را شسته و داخل غذاساز بریزید و پوره کنید. تمشک های پوره شده را از یک صافی عبور دهید تا یکدست شوند. سپس به مخلوط پنیر بیفزایید.
  3. نصف استکان آب سردی را که آماده نموده بودید، بردارید و پودر ژلاتین را با آن مخلوط کنید. حال بگذارید با بخار کتری کاملاً حل گردد.
  4. اکنون مخلوط آب و ژلاتین را به مخلوط پنیر بیفزایید و ترکیب کنید.
  5. در این مرحله قالبی را که در یخچال قرار داده بودید، از یخچال خارج نموده و مخلوط فوق را روی بیسکوییت ها به صورت یک لایه پخش و با پشت قاشق یا کفگیر آن را صاف کنید.
  6. سپس آن را به مدت 2 ساعت مجدداً در یخچال قرار دهید.

بخش سوم

  1. در این مرحله نوبت به لایه آخر و آماده سازی تمشک ها می رسد. تمشک ها را داخل یک قابلمه، روی شعله میانه حرارت دهید تا به جوش بیاید.
  2. به اندازه دلخواه به تمشک ها شکر یا پودر قند اضافه کنید تا به میزان شیرینی موردنظر خود برسید. در صورتی که بخواهید می توانید تمشک ها را از طریق پشت قاشق کمی له کنید.
  3. مجدداً پودر ژلاتین با نصف استکان آب مخلوط کنید و با بخار کتری حرارت دهید تا ذوب گردد.
  4. حال ژلاتین حل شده در آب را به تمشک ها بیفزایید، مخلوط نموده و شعله گاز را خاموش کنید.
  5. پس از گذشت 2 ساعتی که زمان دادید تا چیز کیک خنک گردد، آن را از یخچال خارج کنید. بگذارید کمی از حرارت مربای تمشک کاسته گردد، سپس آن را به صورت یک لایه روی مخلوط پنیری بریزید و مجدداً در یخچال قرار دهید تا خنک گردد.

بخش چهارم

  1. وقتی کیک خنک و آماده شد، آن را از یخچال خارج کنید. یک چاقو را به آب داغ آغشته نموده و دور تا دور قالب بچرخانید تا اطراف کیک از قالب جدا گردد. البته قبل از انجام این کار، از قلم نیاندازید که باید چاقو را خشک کنید.
  2. حال قالب کمربندی را باز نموده و کیک تمشک را از آن بیرون بیاورید. کاغذ روغنی را بردارید و کیک را با تزیین تمشک به جای مانده و پودر قند سرو کنید. البته این کیک را می توانید علاوه بر تمشک با انواع توت ها نیز تزیین کنید.

نکات مهم طرز تهیه کیک تمشک یخچالی

  • بنا به ذائقه خود برای آخرین لایه می توانید از تمشک بیشتر یا کمتر بهره ببرید.
  • علاوه بر مارمالاد یا مربای تمشک می توانید از تمشک خام نیز بهره ببرید. حتی می توانید یک بسته ژله تمشک تهیه کنید و پس از آماده سازی، آن را برای لایه آخر درنظر بگیرید.
  • در صورت تمایل می توانید لایه پنیری را به دو قسمت تقسیم کنید. این یعنی یکی را لایه پنیری ساده و دیگری را لایه مخلوط شده با پوره تمشک در نظر بگیرید. البته در نظر داشته باشید که با این کار مرحله خنک شدن لایه پنیری هم باید دو بار تکرار گردد.
  • گفتنی است که هرچه کیک تمشک یخچالی بیشتر در یخچال خنک گردد، خوشمزه تر می گردد.
  • شما می توانید به جای به کار بردن آب سرد و بخار کتری برای حل و گرم کردن ژلاتین، از همان ابتدا از آب جوش بهره ببرید.
  • بجای بیسکویت می توانید از کلوچه و یا کیک اسفنجی نیز بهره ببرید.
  • بنا به ذائقه خود می توانید بیسکویت ها را با آب لیموی ترش، پودر کاکائو و پودر دارچین مزه دار کنید.
  • توجه کنید که زمان آماده سازی و تهیه این کیک بیشتر از 4 ساعت است. انرژی آن نیز در حدود 300 کالری در هر 100 گرم است.

کلام آخر

طعم تمشک در طرز تهیه کیک تمشک یخچالی بدون اینکه هیچگونه عصاره یا طعم دهنده مصنوعی به آن اضافه شده باشد، غالب و فوق العاده قابل حس است. تمام مواد این کیک شگفت انگیز را می توانید از خبرنگاران تهیه کنید و با آماده سازی آن ها، از میل کردن کیک تمشک در یک عصر تابستانی لذت ببرید.

منبع: اسنپ مارکت
انتشار: 22 بهمن 1403 بروزرسانی: 22 بهمن 1403 گردآورنده: persinablog.ir شناسه مطلب: 8408

به "طرز تهیه کیک تمشک یخچالی چیست؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کیک تمشک یخچالی چیست؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید