ظریف با عبدالمهدی ملاقات کرد
به گزارش پرسینا بلاگ، وزیر امور خارجه ایران در ادامه برنامه های سفر کاری خود به عراق، با عادل عبدالمهدی نخست وزیر سابق این کشور ملاقات و گفت وگو کرد.

به گزارش خبرنگاران، در ملاقات ظریف با عبدالمهدی در خصوص مسائل مهم و مشترک میان دو کشور ایران و عراق گفتگو شد.
عبدالمهدی از چهره های موثر سیاسی و ذی نفوذ شیعه در عراق است و سمت های مهمی داشته است. وی تا سال گذشته نخست وزیر عراق بود، ولی پس از اعتراضات مردمی از سمت خود کناره گیری کرد.
هرچند در آن موقع کارشناسان سیاسی به دخالت بعضی کشورها با قصد تشدید اعتراضات مردمی اشاره داشتند، ولی بعضی آن را رد می کردند، موضوعی که پس از مدتی از سوی افراد ذی نفوذ رسما تایید شد.
به گزارش ایرنا، ظریف امروز هم ملاقاتهای دیگری در عراق خواهد داشت؛ او دیروز با رئیس جمهوری، نخست وزیر، رییس مجلس و دیگر مقامات عراقی ملاقات و در خصوص مسائل مهم مشترک، منطقه و بین المللی گفت وگو نموده است.
310 310
منبع: خبرآنلاینسفر به دور زمین: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور ارزان، تور لحظه آخری، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه
مجله سرگرمی: پرسینا بلاگ، سیستم مدیریت محتوا پرسینا