آمریکا به ترکیه هشدار داد
به گزارش پرسینا بلاگ، به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا امروز شنبه در سخنانی در یونان به ترکیه در مورد حفاری آنکارا در آبهای فراسرزمینی قبرس هشدار داد.
وزیر خارجه آمریکا در این خصوص گفت: برای استفاده از منابع انرژی در دریای مدیترانه قوانینی وجود دارد. اقدامات ترکیه در این خصوص غیرقانونی و غیرقابل قبول است.
این در حالیست که میتسوتاکیس نخست وزیر یونان در دیدار با وزیر خارجه آمریکا خواهان اعمال نفوذ واشنگتن برای برطرف تنش ها در مدیترانه شرقی و منطقه مورد مناقشه میان ترکیه و قبرس شد.
لازم به ذکر است ترکیه با اعزام کشتی حفاری به منطقه ای که قبرس مجوز بهره برداری از گاز طبیعی آن را به شرکت های فرانسوی و ایتالیایی واگذار نموده، درگیر تنش با دولت نیکوزیا شده است.
ترکیه و قبرس هر دو شرکای ناتو هستند؛ حال آنکه قبرس در مقام یکی از کشورهای اتحادیه اروپا از حمایت بروکسل نیز برخوردار است.
منبع: خبرگزاری مهر