طرز تهیه فیله استریپس بدون تخم مرغ
به گزارش پرسینا بلاگ، فیله سوخاری نوعی فست فود خوشمزه و پرطرفدار است که معمولا با سیب زمینی سرخ نموده سرو می گردد.

فیله سوخاری یکی از محبوب ترین انواع مرغ سوخاری است که با مواد گوناگون و شیوه های مختلفی درست می گردد. در این مطلب با خبرنگاران همراه باشید تا با طرز تهیه فیله سوخاری به شیوه ای خاص آشنا شوید که در آن برای سوخاری کردن از تخم مرغ استفاده نشده است.
مواد لازم تهیه فیله سوخاری :
- فیله مرغ: 500 گرم
- آرد سفید به میزان لازم
- پودر سیر: 2 قاشق غذاخوری
- پودر زنجبیل: یک قاشق چای خوری
- پودر پیاز: یک قاشق چای خوری
- ادویه کاری: یک قاشق غذاخوری
- عصاره مرغ: یک بسته
- نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه فیله سوخاری :
پودر سیر، نمک، فلفل، پودر زنجبیل، پودر پیاز و ادویه کاری را در کاسه ای ریخته و با نصف لیوان آب مخلوط کنید تا یکدست گردد.
فیله ها را به مواد آغشته نموده، حداقل 3 ساعت در یخچال بگذارید تا مزه دار شوند.
در کاسه ای مقدار زیادی آرد سفید ریخته و کمی نمک، پودر سیر و عصاره مرغ به آن بیفزایید و با هم مخلوط کنید. در صورت تمایل می توانید عصاره را حذف کنید.
فیله ها را یکی یکی از مواد درآورده، ابتدا در آرد بغلتانید و بلافاصله در آب یخ بگذارید و سپس با کفگیر دو لب از آب در آورده و دوباره در آرد بغلتانید. این عمل را دو بار تکرار کنید.
پس از این کار، فیله ها را با حجم زیادی آرد در دست به صورت دورانی بمالید تا مخلوط آب و آرد به صورت پولک درآید؛ سپس 4 دقیقه در روغن داغ شناور سرخ کنید. روغن باید کاملا داغ و شعله ملایم باشد تا فیله ها مغزپخت شوند. دقت کنید که فیله ها را بیشتر از دوبار در آب و آرد نزنید و بیشتر از 5 دقیقه هم در روغن سرخ نکنید تا کاملا ترد و برشته شوند.
فیله مرغ سوخاری را با سیب زمینی سرخ نموده و سالاد کلم سرو کنید.
برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی، خبرنگاران را بخوانید.
منبع: پیام دلتایومی بلاگ: یومی بلاگ | آرشیو خبری و مقالات متنوع وب