طرز تهیه پنکیک خرمالو فوری برای صبحانه
به گزارش پرسینا بلاگ، چه چیزی می تواند لذیذ تر از خوردن پنکیک خرمالو در یک صبح زیبای پاییزی باشد؟ عطر پنکیک داغ و ادویه های گرم تمام خانه را پر می نماید. در این رسپی خبری از شکر نیست. طعم شیرین و لطیف خرمالو جای شیرینی مصنوعی شکر را می گیرد. از قلم نیاندازید که خوردن این صبحانه مقوی، انرژی و شادی تمام روزتان را تضمین می نماید.
مواد لازم برای تهیه پنکیک خرمالو
- خرمالو (رسیده) چهار عدد بزرگ
- آرد شیرینی پزی یک پیمانه
- بیکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
- نمک (دریایی) یک هشتم قاشق چای خوری
- دارچین نصف قاشق چای خوری
- جوزهندی (آسیاب شده) یک چهارم قاشق چای خوری
- تخم مرغ یک عدد
- کره پاستوریزه کاله (آب شده) خرید آنلاین یک قاشق غذاخوری
- عصاره وانیل نصف قاشق چای خوری
- شیر پرچرب کاله خرید آنلاین سه چهارم پیمانه
- پرک بادام یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه پنکیک خرمالو
مرحله اول
خرمالوها را به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید و قسمت گوشتی آن را جدا کنید. اگر خرمالوها هسته دارند هسته آن را جدا کنید و سپس مثل روش تهیه پنکیک کدو حلوایی، میوه را در ابتدای کار پوره کنید. برای این کار قسمت گوشتی را داخل غذاساز یا مخلوط کن بریزید تا کاملا پوره شوند.
مرحله دوم
یک کاسه میانه بردارید و آرد را داخل آن الک کنید. نمک، بیکینگ پودر، دارچین و جوزهندی را داخل کاسه بریزید و با آرد مخلوط کنید.
مرحله سوم
یک دوم پیمانه پوره خرمالو، تخم مرغ، کره، عصاره وانیل را داخل کاسه بریزید و مواد را هم بزنید. آرام آرام سه چهارم پیمانه شیر را به مواد اضافه کنید و با ویسک هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. اگر خمیر سفت بود یک چهارم پیمانه دیگر شیر اضافه کنید.
مرحله چهارم
یک ماهیتابه بزرگ را با یاری کره چرب کنید و روی شعله میانه قرار دهید. با ملاقه کمی از خمیر (تقریبا یک چهارم پیمانه) را بردارید و داخل تابه بریزید. هر طرف پنکیک ها را به مدت یک تا دو دقیقه سرخ کنید.
مرحله پنجم
در طول مدتی که پنکیک ها سرخ می شوند به جای مانده پوره خرمالو را همراه با پرک بادام داخل یک قابلمه کوچک بریزید و روی شعله میانه رو به پایین بگذارید. گاهی سس را هم بزنید تا خرمالوها بپزند.
پنکیک ها را داخل ظرف سرو قرار دهید و سس را روی آن بریزید.
منبع: کتاب کاله