فوت و فن طبخ کشک بادمجان؛ غذایی گیاهی در کمتر از نیم ساعت

به گزارش پرسینا بلاگ، حتی اگر گیاهخوار هم نباشیم، گاهی ضروری است تا قید گوشت و مرغ را بزنیم و وعده های غذایی مان را گیاهی درست کنیم. کشک بادمجان یکی از این غذاهای گیاهی است که در کمتر از نیم ساعت درست می گردد و طعم فوق العاده ای که دارد، دل هرکسی را آب می نماید.

فوت و فن طبخ کشک بادمجان؛ غذایی گیاهی در کمتر از نیم ساعت

مواد لازم:

  • بادمجان: 8 عدد
  • کشک: 6 قاشق غذاخوری
  • مغز گردو خرد شده: 4 قاشق غذاخوری
  • پیاز متوسط: 2 عدد
  • سیر: 8 حبه
  • نعناع خشک: 3 قاشق غذاخوری
  • روغن مایع، نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به میزان لازم

طرز تهیه و دستور پخت

1. بادمجان های سرخ شده را با گوشت کوب له کنید و با پیاز و سیر داغ همراه با ادویه ها تفت دهید تا مواد کاملا مخلوط شوند.

2. داخل یک ماهی تابه کوچک روغن بریزید و داغ کنید، سپس نعنا خشک را داخل آن بریزید و 2 دقیقه تفت دهید و زیر شعله را خاموش کنید. سپس کشک را اضافه کنید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید.

3. برای تزیین کشک بادمجان، نعنا داغ، گردوی خرد شده، سیر و پیاز داغ و کشک از هر کدام 1 قاشق کنار بگذارید.

فوت و فن ها:

- یک فوت آشپزی بی نظیر برای درست کردن کشک بادمجان مجلسی و لذیذ اضافه کردن یک عدد استاک گوشت (پودر فشرده گوشت) در مرحله ای است که آب و کشک را به مواد اضافه می کنید. در صورت اضافه کردن استاک بهتر است 4/3 فنجان آب اضافه کنید و اجازه دهید کشک بادمجان روی حرارت بسیار ملایم جوش بخورد و جا بیفتد؛ اما در این صورت دیگر غذای گیاهی نخواهید داشت.

- استفاده از گردو در تمام مراحل سلیقه ای است، گردو را برای برطرف طبع سرد کشک به این غذا اضافه می نمایند اما اگر می خواهید این غذا را مجلسی تر درست کنید حتما از گردو بهره ببرید.

- اگر با چربی بادمجان های سرخ شده مشکل دارید می توانید از بادمجان های کباب شده بهره ببرید.

سفر به دور زمین: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور ارزان، تور لحظه آخری، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه

مجله سرگرمی: پرسینا بلاگ، سیستم مدیریت محتوا پرسینا

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 23 مرداد 1400 بروزرسانی: 23 مرداد 1400 گردآورنده: persinablog.ir شناسه مطلب: 5981

به "فوت و فن طبخ کشک بادمجان؛ غذایی گیاهی در کمتر از نیم ساعت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فوت و فن طبخ کشک بادمجان؛ غذایی گیاهی در کمتر از نیم ساعت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید