لوفت هانزا پرواز های خود به ایران را افزایش می دهد

به گزارش پرسینا بلاگ، سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری از افزایش تعداد پرواز های شرکت هواپیمایی لوفت هانزا در آینده نزدیک اطلاع داد و گفت: بعلاوه پرواز های عبوری شرکت هواپیمایی لوفت هانزا که پیش از این بر فراز آسمان ایران قطع شده بود مجددا از سر گرفته خواهد شد.

لوفت هانزا پرواز های خود به ایران را افزایش می دهد

به گزارش ایرنا، پرواز های هواپیمایی لوفت هانزا بعد از 15ماه توقف، روز آدینه 27 فروردین ماه از فرودگاه امام خمینی (ره) از سرگرفته شد و همان زمان کوشش سازمان هواپیمایی برای بازگشت هواپیمای اتریشی که تا پیش از این پرواز های برنامه ای خود را از فرودگاه امام خیمنی در راستا وین- تهران و برعکس انجام می داد شروع شد.

محمد حسن ذیبخش درباره آخرین شرایط حضور شرکت های خارجی در ایران و برنامه پروازی شرکت لوفت هانزا، گفت: پرواز های لوفت هانزا با سه پرواز از مبدا فرانکفورت به تهران با درخواست این شرکت هواپیمایی از سرگرفته شد که در تاریخ های 16 آوریل (27 فروردین)، چهارم و هفتم ماه می (به ترتیب سه شنبه 14 و آدینه 17 اردیبهشت ماه) انجام شد و قرار بر این بود بنا بر رشد تقاضا برای پرواز ها از اول ماه ژوئن (سه شنبه، اول خردادماه) برنامه افزایش پرواز ها آنالیز گردد.

ذیبخش اظهارداشت: پرواز های شرکت هواپیمایی لوفت هانزا اکنون به صورت سه روز در هفته در حال اجرا است و قرار است به پنج روز در هفته افزایش یابد.

وی اضافه نمود: اتریشی ایرلاین از گروه پروازی لوفت هانزا هم از 17جولای (تیرماه) پرواز های خود به مقصد وین را به صورت سه روز در هفته برقرار خواهد نمود.

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری توضیح داد: پس از مذاکرات فی مابین، شرکت هواپیمایی لوفت هانزا ابتدا نسبت به برقراری پرواز ها اقدام و سپس افزایش تعداد پروازی را در دستورکار خود قرار داد.

ذیبخش ادامه داد: در پی استقبال مسافران ایرانی سایر کشور ها از شرکت هواپیمایی لوفت هانزا در پرواز های کانکشن به مقاصد آمریکای شمالی و کانادا، لود پرواز ها در حال افزایش است.

وی اضافه نمود: بعلاوه پرواز های عبوری شرکت هواپیمایی لوفت هانزا هم که پیش از این بر فراز آسمان ایران قطع شده بود، در جلسه آنالیز برقراری پرواز های عبوری، معین راستا انجام و در آینده نزدیک برقرار خواهد شد.

اکنون به جز هواپیمایی لوفت هانزار شرکت های هواپیمایی ترکیش، العراقیه، هواپیمای قطری و پگاسوس از فرودگاه امام خمینی به مقاصد اروپایی و آسیایی پرواز دارند.

نماشو: نماشو، طراحی سایت، سئو، چاپ و طراحی گرافیکی را به ما بسپارید.

bestcanadatours.com: https://bestcanadatours.com، تور ارزان کانادا، ویزای تضمینی مولتی کانادا، ویزای مولتی 5 ساله کانادا

منبع: فرارو
انتشار: 23 مرداد 1400 بروزرسانی: 24 مرداد 1400 گردآورنده: persinablog.ir شناسه مطلب: 7685

به "لوفت هانزا پرواز های خود به ایران را افزایش می دهد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "لوفت هانزا پرواز های خود به ایران را افزایش می دهد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید