نصب پرچم انگلیسی ها در جزایر ایرانی !
به گزارش پرسینا بلاگ، خبرنگاران: سند نصب پرچم انگلیس در جزایر تنب و ابوموسی در دوران رژیم پهلوی، منتشر شد.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرنگاران، وابستگی شاه به کشورهای خارجی، یکی از مواردی است که در خاطرات شخصیت های سیاسی و اسناد مختلف تاریخی به آن اشاره شده است.
در یکی از اسناد ساواک در این باره آمده است:بنابر اطلاعاتی که فرمانده گردان بنادر داده است از طرف انگلیس ها در دو جزیره متعلق به ایران، تنب و ابوموسی اخیراً چند بیرق نصب شده و مأمورین گماشته اند که این مسئله اسباب تعجب و حیرت اهالی شده است. مراتب را به شرف عرض خاکپای همایونی ارواحنا فداه برسانید.
منبع: تسنیمگروه ساختمانی آبان: گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت
انتشار: 23 مرداد 1400
بروزرسانی: 23 مرداد 1400
گردآورنده: persinablog.ir
شناسه مطلب: 3178
به "نصب پرچم انگلیسی ها در جزایر ایرانی !" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "نصب پرچم انگلیسی ها در جزایر ایرانی !"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید