پایداری هوای سرد در غرب و شمال غرب کشور
به گزارش پرسینا بلاگ، یک کارشناس هواشناسی به آنالیز شرایط جوی چند روز آینده کشور پرداخت.

به گزارش گروه اجتماعی خبرنگاران، کبری رفیعی در خصوص آخرین شرایط آب و هوایی گفت: از روز یکشنبه در بیشتر منطقه ها کشور جو آرام خواهد بود و آسمان هم صاف، همین شرایط سبب می گردد در شهر های پر جمعیت و صنعتی از جمله تهران، کرج، اصفهان و اراک با افزایش غلظت آلاینده های جوی کاهش کیفیت هوا را داشته باشیم.
وی ادامه داد:برای روز های دوشنبه و سه شنبه در ارتفاعات آذربایجان غربی بعلاوه با عبور موج بارشی از بعد از ظهر چهارشنبه در نوار غربی کشور و ارتفاعات البرز مرکزی بارش پراکنده را شاهد هستیم.
رفیعی گفت:در روز پنجشنبه آذربایجان های شرقی و غربی، چهارمحال بختیاری، کهکیلویه و بویراحمد، جنوب اصفهان، غرب کردستان، ارتفاعات البرز مرکزی بارش برف و باران و وزش باد را خواهند داشت.
این کارشناس هواشناسی گفت:در روز پنجشنبه در سایر نقاط کشور شامل شمال غرب، غرب و دامنه های جنوبی البرز، بارش پراکنده و موقتی همراه با وزش باد را شاهد خواهیم بود.
وی گفت:از نظر شرایط دمایی از امروز تا روز چهارشنبه ماندگاری هوای سرد را در شمال غرب و غرب کشور خواهیم داشت، اما در نیمه شمالی کشور به ویژه افزایش تدریجی 4 تا 8 درجه ای دما را پیش بینی می کنیم.
وی در انتها در خصوص آخرین شرایط آب و هوایی کشور گفت:تهران امروز آسمان صاف همراه با غبار محلی خواهد بود حداکثر دما 7 درجه بالای صفر پیش بینی می گردد وحداقل دما نیز فردا به حدود 1 درجه زیر صفر خواهد رسید.
منبع: خبرگزاری دانشجو