یاری 100 میلیون دلاری بانک جهانی به افغانستان
به گزارش پرسینا بلاگ، بانک جهانی در اطلاعیه ای از یاری یکصدمیلیون دلاری برای کاهش اثرات مالی بیماری کرونا بر خانواده های آسیب پذیر در افغانستان خبر داده است.

رسانه های افغانستان امروز سه شنبه به نقل از اطلاعیه بانک جهانی اعلام کردند که 55 میلیون دلار این کمک ها توسط اداره توسعه بین المللی افغانستان و 45 میلیون دلار دیگر توسط صندوق بازسازی افغانستان پرداخت می گردد.
براساس این اطلاعیه، در این پروژه بر بهبود منابع غذایی و ایجاد شغل های کوتاه مدت در روستاهای افغانستان، تمرکز خواهد شد.
هنری کرالی رییس دفتر بانک جهانی در امور افغانستان گفته است که در اثر شیوع ویروس کرونا شرایط زندگی میلیون ها افغان آسیب دیده و این کمک اقتصادی، دولت این کشور را در برطرف نیازمندی خانواده ها کمک می نماید.
وی اضافه نمود که چگونگی هزینه کردن این پول در همکاری با وزارت توسعه روستایی افغانستان، وزارت کشاورزی و دامداری، شهرداری کابل و بعضی ادارات دیگر انجام می گردد.
افغانستان سال جاری صدها میلیون دلار از کشورهای خارجی برای مقابله با اثرات منفی ویروس کرونا بر زندگی مردم و درمان بیماران در بیماستانهای این کشور، دریافت نموده است. ، ایرنا
منبع: ایران آنلاینسفر به دور زمین: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور ارزان، تور لحظه آخری، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه
مجله سرگرمی: پرسینا بلاگ، سیستم مدیریت محتوا پرسینا