طرز تهیه تارت میوه و ژله

به گزارش پرسینا بلاگ، پای، فون سه و یا بریزه نام های دیگر برای تارت میوه می باشند. تارت و پای عمدتا تفاوت چندانی با یکدیگر به لحاظ ساختاری ندارند.

طرز تهیه تارت میوه و ژله

سرویس آشپزی - تنها تفاوت خمیر تارت و پای در استفاده از زرده تخم مرغ می باشد. در ساختار اولیه خمیر تارت که ریشه ای فرانسوی دارد از زرده تخم مرغ بهره خواهیم برد در صورتی که در خمیر پای که یک خمیر انگلیسی است نیازی به استفاده از تخم مرغ نمی باشد. هر چند استفاده یا عدم استفاده از تخم مرغ تفاوت چندانی در طعم آن نخواهد داشت.

نکاتی که در هنگام تهیه تارت میوه بهتر است بدانید

  • برای تهیه تارت انواع میوه و ژله مثل تارت سیب می توانید به جای روغن از کره استفاده نمایید. برای این منظور می بایست حدود 20 تا 25 گرم از میزان روغنی که در دستور ذکر می شود، کره بیشتری استفاده نمایید.
  • نکته قابل توجه در تهیه این است که تمامی مواد باید کاملا سرد باشند.
  • قالب تارت نیازی به چرب کردن ندارد.
  • میزان استفاده از آب بسته به جذب آرد های مختلف متفاوت است. لذا، در اضافه کردن آب به خمیر احتیاط کنید.
  • اگر خمیر شل بود، روی سطح کار نشاسته ذرت الک و خمیر را روی آن باز کنید.
  • اگر خمیر سفت بود، کمی آب به آن اضافه کنید.
  • توجه داشته باشید که خمیر تارت بسیار حساس بوده، برای اطمینان خاطر، قالب را درون سینی رولت بگذارید و درون فر قرار دهید.

مواد لازم جهت تهیه تارت میوه و ژله

زرده تخم مرغ

1 عدد

پودر قند

1 قاشق سوپ خوری

آب سرد یا شیر

4 قاشق سوپ خوری

وانیل

1/8 قاشق چای خوری

آرد

210 گرم

نمک

1 پنس

روغن

60 گرم

طرز تهیه تارت میوه و ژله

  1. فر را روی 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
  2. آرد و نمک را با هم الک کنید.
  3. کره خرد شده یا روغن و وانیل را به آن اضافه کنید و با سر انگشتان کره را به خورد آرد دهید. (مخلوط باید به شکل خرده نان درآید.)
  4. پودر شکر، زرده تخم مرغ را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید.
  5. آب یا شیر سرد را به تدریج اضافه کنید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود.
  6. خمیر را درون کیسه قرار دهید و به مدت 15 دقیقه تا یک ساعت در یخچال استراحت دهید.
  7. میزان مناسبی از خمیر را به کمک وردنه بین دو کاغذ روغنی به ضخامت نیم سانتی متر باز کنید .
  8. خمیر را به قالب های تارت متوسط و یا قالب های کیک یزدی منتقل نمایید و فرم قالب را به خمیر بدهید .
  9. قالب ها را درون یک سینی بچینید و به مدت تقریبی 30 تا 40 دقیقه در فر که از قبل روی حرارت 180 تنظیم شده است قرار دهید تا زمانی که به رنگ طلایی درآیند.
  10. تارت های آماده شده را پس از سرد شدن با کرم پاتیسیر پر کنید.
  11. جهت آشنایی با طرز تهیه کرم پاتیسیر به بخش شیرینی ها در آشپزی خبرنگاران مراجعه فرمایید.
  12. سپس با میوه های مختلف بسته به سلیقه خود تزیین نمایید.
  13. در نهایت از بریلو و یا ژله نیم بند شده برای حذف طراوت میوه ها و همچنین زیبایی و جلای بیشتر تارت ها را تزیین نمایید.

نمونه هایی از تزیین تارت میوه

پریها: پریها | مجله گردشگری، تور لحظه آخری، تور ارزان قیمت، سفرنامه گردشگری

آریا بلاگ: آریا بلاگ، آخرین اخبار و رویدادهای ایران و جهان

منبع: setare.com
انتشار: 23 مرداد 1400 بروزرسانی: 23 مرداد 1400 گردآورنده: persinablog.ir شناسه مطلب: 3967

به "طرز تهیه تارت میوه و ژله" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه تارت میوه و ژله"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید