طرز تهیه زولبیا مصری، یک زولبیا متفاوت و خوشمزه

به گزارش پرسینا بلاگ، زولبیا را همه ما ایرانی ها می شناسیم. این شیرینی نه تنها در ایران که در مصر و دیگر کشور های خاورمیانه رواج دارد. این خمیر های پفکی سرخ شده در روغن، در شربت قند خیس می خوردند تا شیرین شوند. در مصر به شربت رنگ غذای قرمز یا زرد نیز اضافه می نمایند و روی آن دارچین یا شکر می پاشند.

طرز تهیه زولبیا مصری، یک زولبیا متفاوت و خوشمزه

شربت

5 پیمانه شکر

2، ¼ پیمانه آب

نصف آب یک عدد لیموترش

یک قاشق غذاخوری گلاب

خمیر

4 پیمانه آرد کامل

نصف قاشق چایخوری نمک

نصف آب یک عدد لیموترش

2 و 2/3 پیمانه آب گرم

روغن سرخ کردنی

طرز تهیه زولبیا مصری

برای تهیه شربت، در یک قابلمه کوچک شکر، آب و آب لیموترش را با یکدیگر مخلوط کنید.

آن ها را روی حرارت ملایم قرار دهید تا نیم جوش و غلیظ گردد.

حدود 10 دقیقه کافی است. گلاب را اضافه کنید و چند ثانیه روی حرارت هم بزنید. سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک گردد.

برای تهیه مایه زولبیا، در یک کاسه متوسط، آرد، نمک و خمیرمایه را با یکدیگر مخلوط کنید.

به آرامی آب را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا خمیر یکدست گردد و به حالت چسبندگی برسد.

در این مرحله، روی خمیر را با پلاستیک بپوشانید و اجازه دهید حدود یک ساعت و نیم در جای گرم بماند تا خمیر ور بیاید.

خمیر را یک بار هم بزنید و دوباره روی آن را بپوشانید و 30 دقیقه دیگر کنار بگذارید تا ور بیایید.

داخل قابلمه را تا نصفه از روغن پر کنید.

روغن که داغ شد، دو قاشق غذاخوری از ماه را درون آن بیندازید تا پف کند و طلایی گردد.

سریع آن ها را از روغن بکشید و روی دستمال حوله ای قرار دهید تا روغن اضافه شان گرفته گردد.

می توانید مایه را داخل قیف شیرینی پزی بریزید و سپس داخل روغن داخل به شکل دلخواه بریزید.

زولبیا ها را چند ثانیه در شربت بخیسانید و کنار بگذارید.

سفر به دور زمین: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور ارزان، تور لحظه آخری، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه

مجله سرگرمی: پرسینا بلاگ، سیستم مدیریت محتوا پرسینا

منبع: گردشبان
انتشار: 23 مرداد 1400 بروزرسانی: 23 مرداد 1400 گردآورنده: persinablog.ir شناسه مطلب: 7259

به "طرز تهیه زولبیا مصری، یک زولبیا متفاوت و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه زولبیا مصری، یک زولبیا متفاوت و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید