طرز تهیه سالاد شیرازی خوشمزه و مدل های تزیین آن

به گزارش پرسینا بلاگ، سالاد شیرازی از جمله سالادهای محبوب و دلچسب ایرانی است که در کنار بیشتر غذاهای ایرانی مخصوصا انواع پلو سرو می گردد. این سالاد لذیذ و فوق العاده ساده با چاشنی آبلیمو یا آبغوره و فلفل فراوان می تواند وظیفه چربی سوزی را نیز در رژیم غذایی شما به عهده بگیرد. در این مطلب، با درست کردن یک سالاد خوش طعم و لذیذ از نوع شیرازی همراه ما باشید و علاوه بر نحوه دستور تهیه، با چند مدل تزیین آن نیز آشنا شوید.

طرز تهیه سالاد شیرازی خوشمزه و مدل های تزیین آن

طرز تهیه سالاد شیرازی خوشمزه

معمولا در تهیه این سالاد خوشمزه و لذیذ از خیار و گوجه و پیاز استفاده می گردد و برای درست کردن آن به مواد خاص و گران قیمتی احتیاج نیست. چاشنی این سالاد غیر از نمک و فلفل می تواند سرکه، آبلیمو یا آبغوره باشد. در صورت تمایل می توانید از سس مایونز نیز بهره ببرید.

مواد لازم برای چهار نفر
گوجه فرنگی متوسط3 عدد
پیاز متوسط2 عدد
خیار5 عدد
آبلیمو یا آبغوره3/4 استکان
نعنا و پونه خشکبه میزان لازم
نمک و فلفلبه میزان لازم

طرز تهیه

دقت داشته باشید استفاده از نعنا و پونه خشک برای این سالاد اختیاری است.

  • ابتدا خیارها را به خوبی شسته و خشک کنید. (می توانید بر حسب سلیقه خود خیار با پوست یا بدون پوست بهره ببرید.)
  • خیار ها را به صورت نگینی ریز خرد نموده و با مقداری نمک مخلوط کنید.
  • گوجه فرنگی ها را هم کاملا شسته و به صورت نگینی خرد کنید. (بهتر است اندازه خیار و گوجه های شما یکسان باشد.)
  • پیاز ها (یا پیازچه) را پوست نموده و سر آن ها را جدا کنید و دقیقا به صورت ریز مانند خیار و گوجه خرد کنید.
  • در سرانجام، خیار، گوجه و پیاز را در یک ظرف مخلوط نموده و مقداری فلفل، نعنا، پونه خشک و آبغوره یا آبلیمو ترش اضافه کنید.

سالاد شما آماده است. می توانید در کنار انواع غذا سرو کنید. بر حسب علاقه خود می توانید از هویج ریز شده نیز در این سالاد بهره ببرید.

حتما بخوانید: روش تهیه سالاد ماکارونی با مرغ

نکات

  • بهتر است، بعد از آماده شدن سالاد، به مدت نیم ساعت سالاد خود را در یخچال بگذارید.
  • در صورت تمایل و بر حسب ذائقه خود، مقداری فلفل دلمه ای خرد شده به سالاد خود اضافه کنید.
  • به جای آبغوره یا آبلیمو، می توانید از نارنج یا سرکه بهره ببرید.
  • سعی کنید مواد سالاد را به صورت ریز کاملا خرد کنید تا طعم دلچسب تری داشته باشد و هضم آن نیز راحت تر باشد.
  • سالادشیرازی همچون انواع سالاد معمولا در کنار انواع پلو و غذاهای نه چندان سنگین مانند: استانبولی و لوبیا سبز سرو می گردد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد ماکارونی با کالباس

تصاویر تزیین سالاد شیرازی

مشاهده چند مدل تزیین سالاد شیرازی به شما یاری می نماید برای مهمانی و مناسبت های خود این سالاد مجبوب را به شکل زیباتر و اشتهاآورتری بر سفره بچینید و توجه میهمانان را به هنر خود جلب کنید.

سخنی با خوانندگان

نکته ای که در مصرف سالاد شیرازی باید به آن توجه داشته باشید این است که اگر این سالاد با غذاهای سنگین مصرف گردد ممکن است باعث بروز مسائل گوارشی مخصوصا مشکل نفخ گردد. بنابراین از مصرف زیاد آن و آن هم با غذاهای سنگین خودداری کنید.

پریها: پریها | مجله گردشگری، تور لحظه آخری، تور ارزان قیمت، سفرنامه گردشگری

آریا بلاگ: آریا بلاگ، آخرین اخبار و رویدادهای ایران و جهان

منبع: مجله انگیزه
انتشار: 23 مرداد 1400 بروزرسانی: 23 مرداد 1400 گردآورنده: persinablog.ir شناسه مطلب: 5281

به "طرز تهیه سالاد شیرازی خوشمزه و مدل های تزیین آن" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سالاد شیرازی خوشمزه و مدل های تزیین آن"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید