طرز تهیه ته دیگ با رشته کادایف، سیب زمینی رنده شده و مغز تخمه

به گزارش پرسینا بلاگ، فرهنگ غذای ایرانی با برنج سفید خوش عطر و طعم گره خورده است. تقریبا بیشتر غذاهای ایرانی همراه با برنج سرو می شوند و بدون برنج بی معنی هستند. اما روش طبخ برنج ایرانی این امکان را می دهد که ته دیگ های خوشمزه و خوش رنگ تهیه کنیم. مهم نیست غذا چه چیزی است، وقتی بشقاب ته دیگ در سفره باشد کسی دست رد به آن نمی زند. ما هم تصمیم گرفتیم طرز تهیه ته دیگ در 3 نوع مختلف سیب زمینی رنده شده، مغز تخمه و رشته کادایف را به شما آموزش دهیم که یکی از دیگری خوشمزه تر و مجذوب کننده تر هستند. عکس ها را یکی یکی ورق بزنید تا با این دستورهای ساده و کاربردی بیشتر آشنا شوید.

طرز تهیه ته دیگ با رشته کادایف، سیب زمینی رنده شده و مغز تخمه

ته دیگ رشته کادایف

رشته کادایف نوعی رشته خوراکی است خشک و بسیار نازک است که از ترکیب آرد گندم یا سمولینا و آب تهیه می شود

مواد لازم

  • رشته کادایف: 100 گرم
  • زعفران دم کرده: 3 قاشق غذاخوری
  • کره: 50 گرم
  • نمک به میزان لازم

طرز تهیه ته دیگ رشته کادایف

رشته ها، زعفران دم کرده و کره آب شده را با هم مخلوط کنید تا رشته ها کمی نرم شوند. کف قابلمه روغن ریخته و رشته ها را اضافه می کنیم، طوری که کالما پخش، فشره و یکدست شود. برنج آبکش شده را روی مواد بریزید و اجازه دهید با حرارت ملایم ته دیگ برشته شود.

ته دیگ سیب زمینی رنده شده

ته دیگ سیب زمینی همیشه و با هر غذایی مجذوب کننده است؛ این بار ته دیگ سیب زمینی رنده شده.

مواد لازم

  • سیب زمینی رنده شده: 1 عدد بزرگ
  • روغن مایع: 2 قاشق غذاخوری
  • زعفران: 2 قاشق غذاخوری
  • نمک: به میزان لازم

طرز تهیه ته دیگ سیب زمینی رنده شده

سیب زمینی های رنده شده را با زعفران و نمک مخلوط کنید. سپس کف قابلمه مورد نظر روغن بریزید و سیب زمینی های رنده شده را به آن اضافه کنید، طوری که کاملا پوشانده شود. برنج آبکش شده را روی مواد بریزید و اجازه دهید با حرارت ملایم ته دیگ برشته شود.

ته دیگ تخمه مخلوط

شامل معز تخمه های محبوب و خوش طعم آفتابگردان، کدو و هندوانه.

مواد لازم

  • 50 گرم مغز تخمه آفتابگردان، کدو و هنوانه
  • آب ولرم: 1 لیوان
  • روغن مایع: 2 قاشق غذاخوری
  • زردچوبه: 2 قاشق غذاخوری
  • طرز تهیه ته دیگ تخمه

طرز تهیه ته دیگ تخمه

برای آماده کردن این ته دیگ ابتدا مغز تخمه ها را به مدت نیم ساعت در آب ولرم و روغن خیس کنید. این کار از سوختن تخمه ها جلوگیری می کند. کف قابلمه را روغن و زردچوبه بریزید و مغز تخمه های را آبکش کردید به آن اضافه کنید. برنج آبکش شده مورد نظرتان را روی مغز تخمه ها ریخته و اجازه دهید با حرارت ملایم ته دیگ برشته شود.

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 30 مرداد 1400 بروزرسانی: 30 مرداد 1400 گردآورنده: persinablog.ir شناسه مطلب: 7771

به "طرز تهیه ته دیگ با رشته کادایف، سیب زمینی رنده شده و مغز تخمه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ته دیگ با رشته کادایف، سیب زمینی رنده شده و مغز تخمه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید