طرز تهیه ته چین مرغ تک نفره (ته چین تک نفره قالبی)
به گزارش پرسینا بلاگ، ته چین مرغ، ته چین گوشت، ته چین گوشت و بادمجان و ... از غذاهای بسیار پرطرفدار ایرانی هستند. با طرز تهیه ته چین تک نفره مرغ آشنا شوید.
ته چین یکی از غذاهای بسیار پرطرفدار و خوشمزه ایرانی است که از ترکیب برنج، زعفران، ماست، گوشت یا مرغ تهیه می گردد که البته با مرغ متداول تر و رایج تر است. ته چین را می توان داخل قابلمه و روی گاز و یا داخل فر طبخ کرد و باید اجازه داد که ته دیگ آن، کاملا برشته و طلایی گردد. در پخت ته چین باید در مصرف زعفران دست و دل باز بود زیرا رنگ زیبای این غذا به مقدار زعفران بستگی دارد.
مواد لازم برای تهیه ته چین تک نفره
| برنج | 2 پیمانه |
| سینه مرغ | 1 عدد |
| ماست پرچرب | نصف پیمانه |
| زرده تخم مرغ | 2 عدد |
| زعفران دم نموده | 5-4 ق غذاخوری |
| کره | 100 گرم |
| نمک، فلفل، زردچوبه | به میزان لازم |
| زرشک و خلال بادام | به میزان لازم |
طرز تهیه ته چین تک نفره
- برای تهیه ته چین تک نفره قالبی ایتدا باید طبق روال همیشگی ته چین مرغ، سینه مرغ را با یک عدد پیاز و کمی نمک، فلفل و زردچوبه بپزید.
- در این فاصله برنج را شسته و خیس کنید.
- وقتی مرغ پخته شد، سینه مرغ را ریش ریش کنید و کنار بگذارید.
- برنج را بجوشانید و کمی زنده تر از برنج دمی آن را آبکش کنید.
- زرده تخم مرغ را با چنگال کمی بزنید تا بوی ضخم آن کمتر گردد.
- ماست پرچرب و زعفران را به تخم مرغ ها اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.
- برنج آبکش شده را به مخلوط تخم مرغ و ماست و زعفران اضافه کنید و هم بزنید تا همه برنج به مواد آغشته گردد.
- فر را روشن کنید و دمای آن را روی 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
- قالب را با کره حسابی چرب کنید.
- مقداری از برنج زعفرانی را کف قالب بریزید و با پشت قاشق، آن را کمی فشرده کنید.
- مرغ آبپز شده را ریش ریش نموده و روی برنج ها بریزید.
- باز کمی با پشت قاشق مواد را فشرده کنید و کمی زرشک روی آن ها بریزید.
- دوباره روی زرشک ها، مقداری برنج بریزید و با قاشق فشار دهید تا مواد خوب بهم بچسبند.
- در نهایت و در صورت تمایل مقداری روغن یا کره روی هر کدام از ته چین ها بدهید و قالب را با فویل پوشانده، چند سوراخ روی ان بزنید و قالب را داخل فر قرار دهید.
- حدود 1 تا 1.5 ساعت زمان برای پخت و برشته شدن ته چین تک نفره کافی است.
- بعد از این مدت زمان، قالب را از فر خارج کنید و کمی صبر کنید تا داغی ته چین ها دست تان را نسوزاند و بعد یکی یکی آن ها را از قالب خارج کنید و داخل ظرف مورد نظر قرار داده، به دل خواه تزیین و سرو کنید.
ته چین تک نفره قالبی شما آماده است. امیدواریم از این نمونه ایده بگیرید و این مدل ته چین مرغ را برای مهمانی های خود امتحان کنید و از آن لذت ببرید. نوش جان.
نماشو: نماشو، طراحی سایت، سئو، چاپ و طراحی گرافیکی را به ما بسپارید.