طرز تهیه کله گنجشکی
به گزارش پرسینا بلاگ، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کله گنجشکی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مرحله اول
500 گرم گوشت چرخ نموده یک عدد پیاز متوسط رنده شده (رنده ریز)، ادویه (زردچوبه، نمک، فلفل سیاه وقرمز، پاپریکا، پودرسیر) همه مواد رو با هم مخلوط نموده خوب ورز میدیم، از گوشت باندازه کوچک برداشته (نه خیلی عظیم، نه خیلی کوچک) خوب گلوله میکنیم وتوسینی میچینم، گوشت ها که آماده شدن میزاریم یخچال نیم ساعتی بمونه یا بیشتر.
مرحله دوم
یک عدد پیاز متوسط نگینی خرد می کنیم، با مقداری کمی روغن تفت میدیم (من مقداری پیازچه هم اضافه کردم) طلایی که شد، ادویه ها (نمک، فلفل سیاه وقرمز، پاپریکا، کمی نعناع خشک، یک عدد عصاره) اضافه می کنیم، بوی ادویه ها که بلند شد، یک قاشق غذا خوری رب گوجه همراه باکمی پوره فلفل دلمه اضافه می کنیم کمی تفت میدیم، رب که رنگ باز کرد، یک عدد سیب زمینی نگینی شده وکمی فلفل سبز اضافه می کنیم، همراه با دو لیوان آب میزاریم خورشت جا بیفته تا خورشت آغاز به جوش خوردن می کنه، کله گنجشکی ها رو سرخ می کنیم در حدی که طلایی بشن، نیازی به پخت کامل نیست، طلایی که شدن به خورشت اضافه میکنیم وبه خورشت زمان میدیم تا جا بیفته .
نکته: می تونید سیب زمینی ها را سرخ کنید و بعد موقع سرو به خورشت اضافه کنید.
منبع: گردشبانگروه ساختمانی آبان: گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت