طرز تهیه کیک لیمو ترش ساده و خوشمزه

به گزارش پرسینا بلاگ، کیک لیمو ترش یکی از انواع کیک کره ای است که با استفاده از اسانس لیمو ترش تهیه میشود. با طرز تهیه کیک لیمو ترش ساده و خوشمزه آشنا شوید.

طرز تهیه کیک لیمو ترش ساده و خوشمزه

گاهی برای تنوع بخشیدن به کیک های خانگی؛ می توانید دست به ابتکا زده و به جای استفاده از پودر کاکائو، قهوه و … که برای همه تکراری شده اند، از اسانس، آبمیوه یا تکه های میوه مخصوصا مرکبات فصل بهره ببرید. از انواع مرکباتی که می توان با آن ها کیک های خوشمزه و بسیار خوش عطر تهیه کرد می توان به لیمو ترش و پرتقال اشاره نمود که این کیک ها به هیچ وجه طعم ترشی میوه را ندارند اما در عوض عطر و بویی بی نظیر خواهند داشت.

در ادامه شما را با طرز تهیه کیک لیمو ترش خوشمزه آشنا خواهیم کرد.

مواد لازم برای تهیه کیک لیمو ترش

آرد2 پیمانه
شکر 1 و 1/4 پیمانه
کره 100 گرم
تخم مرغ2 عدد
شیر نصف پیمانه
آب لیمو ترش تازه3 ق سوپ خوری
زست لیمو یا عصاره لیمو 1 ق سوپ خوری
بیکینگ پودر1 ق چای خوری
جوش شیرین 1/4 ق چای خوری

طرز تهیه کیک لیمو ترش

  1. برای تهیه کیک لیمویی که جزو کیک های کره ای به حساب می آید طبق روال همیشگی ابتدا باید فر را با دمای 175 درجه سانتی گراد روشن کنید تا حسابی داغ گردد.
  2. کره را بیرون از یخچال قرار دهید تا به دمای محیط برسد.
  3. سپس یک قالب 23 سانتی رو با کره یا روغن جامد چرب نموده و آرد پاشی کنیدیا کاغذ روغنی کف آن پهن کنید.
  4. حالا آرد را با بکینگ پودر و جوش شیرین 2-3 مرتبه الک کنید.
  5. کره نرم شده را با شکر هم بزنید تا کرم رنگ و سبک گردد.
  6. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید.
  7. اسانس لیمو یا رنده پوست لیمو را نیز اضافه نموده و خوب هم بزنید.
  8. در این مرحله آب لیمو ترش را اضافه کنید.
  9. حالا حدود 1/3 از آرد را نیز به مواد اضافه نموده و خوب مخلوط کنید.
  10. نصف شیر را هم داخل مواد ریخته و مخلوط کنید.
  11. دوباره 1/3 از آرد و بعد شیر و در آخر مابقی آرد را اضافه کنیدو فقط در حد مخلوط شدن مواد را هم بزنید.
  12. مواد را داخل قالب کیک ریخته و آن را داخل فر قرار دهید.
  13. حدود 35 تا 40 دقیقه طول می کشد تا کیک لیموی شما بپزد و آماده گردد اما حتما قبل از خارج کردن کیک از داخل فر، با یک خلال آن را تست کنید و اگر چیزی به خلال نچسبید، کیک را بیرون بیاورید و روی پنجره سیمی بگذارید تا خنک گردد.

کیک لیمو ترش خوش عطر و خوش طعم شما آماده است. شما می توانید این کیک را به صورت ساده و یا با تزیین باترکریم سرو نمایید.

چند نکته درباره تهیه کیک لیمو ترش

  • در صورت تمایل می توانید به جای کره از روغن جامد برای تهیه این کیک بهره ببرید که در این صورت، طبق قانون جایگزینی کره و روغن باید از 80 گرم روغن جامد بهره ببرید.
  • در مرحله هم زدن کره و شکر دقت کنید و به قدری آن ها را هم بزنید تا کاملا غلیظ ،سفید و کشدار بشوند. این مورد روی کیفیت نهایی کیک تاثیر زیادی دارد.
  • در صورت تمایل به جای جوش شیرین از بیکینگ پودر بهره ببرید که در این صورت نیز باید دو برابر میزان جوش شیرین، از بیکینگ پودر بهره ببرید.
  • برای پخت کیک لیمویی هم از لیمو ترش زرد و هم از لیموی سبز شیرازی می توانید بهره ببرید.

این کیک طعم ترش لیمو را نخواهد داشت و مانند کیک پرتقال، تنها عطر و بوی لیمو را در فضا پخش خواهد نمود. توصیه می کنیم حتما یک بار این کیک را تهیه کنید و از عطر و طعم بی نظیر آن لذت ببرید. نوش جان.

منبع: مامی سایت

منبع: setare.com
انتشار: 11 تیر 1400 بروزرسانی: 11 تیر 1400 گردآورنده: persinablog.ir شناسه مطلب: 7383

به "طرز تهیه کیک لیمو ترش ساده و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کیک لیمو ترش ساده و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید