دستور درست کردن چیپس پیتا
به گزارش پرسینا بلاگ، با این دستور این چیپس ها تند و فلفلی می شوند اما می توانید به جای فلفل، دارچین و شکر قهوه ای اضافه کنید و آنها را با هر دیپی که دوست دارید، میل کنید.
- تعداد: 6 نفر
- زمان تهیه و پخت: 25 دقیقه
مواد لازم
- دو عدد نان پیتا
- 4 قاشق چایخوری روغن زیتون
- نصف قاشق چایخوری پودر سیر
- ¼ قاشق چایخوری نمک
- 1/8 قاشق چایخوری پودر چیلی
- 1/8 قاشق چایخوری فلفل هندی
طرز تهیه
- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کنید. کف سینی فر را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید. نان های گرد پیتا را از وسط تا کنید و برش دهید. سپس هر نیمه را به 6 قسمت تقسیم کنید. در یک پیاله، پودر سیر، نمک، پودر چیلی و پودر فلفل هندی را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را روی نان های پیتا بریزید.
- نان های آماده شده را روی سینی فر بچینید و به مدت 12 دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی و برشته شوند.
ارزش غذایی
- کالری: 82
- چربی: 3 گرم
- کربوهیدرات: 11 گرم
- فیبر: 4 گرم
- پروتئین: 2 گرم
- سدیم: 205 میلی گرم
- آهن: 1 میلی گرم
- کلسیم: 20 میلی گرم
انتشار: 19 مرداد 1401
بروزرسانی: 19 مرداد 1401
گردآورنده: persinablog.ir
شناسه مطلب: 8118
به "دستور درست کردن چیپس پیتا" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "دستور درست کردن چیپس پیتا"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید