دستور درست کردن چیپس پیتا

به گزارش پرسینا بلاگ، با این دستور این چیپس ها تند و فلفلی می شوند اما می توانید به جای فلفل، دارچین و شکر قهوه ای اضافه کنید و آنها را با هر دیپی که دوست دارید، میل کنید.

دستور درست کردن چیپس پیتا
  • تعداد: 6 نفر
  • زمان تهیه و پخت: 25 دقیقه

مواد لازم

  • دو عدد نان پیتا
  • 4 قاشق چایخوری روغن زیتون
  • نصف قاشق چایخوری پودر سیر
  • ¼ قاشق چایخوری نمک
  • 1/8 قاشق چایخوری پودر چیلی
  • 1/8 قاشق چایخوری فلفل هندی

طرز تهیه

  1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کنید. کف سینی فر را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید. نان های گرد پیتا را از وسط تا کنید و برش دهید. سپس هر نیمه را به 6 قسمت تقسیم کنید. در یک پیاله، پودر سیر، نمک، پودر چیلی و پودر فلفل هندی را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را روی نان های پیتا بریزید.
  2. نان های آماده شده را روی سینی فر بچینید و به مدت 12 دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی و برشته شوند.

ارزش غذایی

  • کالری: 82
  • چربی: 3 گرم
  • کربوهیدرات: 11 گرم
  • فیبر: 4 گرم
  • پروتئین: 2 گرم
  • سدیم: 205 میلی گرم
  • آهن: 1 میلی گرم
  • کلسیم: 20 میلی گرم
منبع: فوت و فن / bhg.com
انتشار: 19 مرداد 1401 بروزرسانی: 19 مرداد 1401 گردآورنده: persinablog.ir شناسه مطلب: 8118

به "دستور درست کردن چیپس پیتا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دستور درست کردن چیپس پیتا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید